Ahde Timo (Jäsen vuodesta 2018, Hakaniemi) 

timoahde

40 v. Edellinen ammattini oli Sulakkeen (Habbo Hotel) luova johtaja, mutta viimeiset puolitoista vuotta olen toiminut koti-isänä. 
Etuni hallitustoiminnassa: Osaan myydä ajatukseni isonkin yrityksen pomoille tai poliittisille vaikuttajille. Olen kiinnostunut kaikesta. Osaan muuttaa mielipiteeni paremman tiedon edessä. Pidän ihmisistä. Rakastan Tilajakamon konseptia.
Motiivit: Kulttuurivaikuttaminen, Tilajakamon toiminnan kehittäminen, sekä tietty Hakaniemen toimipisteen säilyttäminen mahdollisimman pitkään. ;)Kaukoranta Joonika (jäsen vuodesta 2016, hallitus 2017, avo-osku)

joonika.pngRakkaudesta Helsinkiin!
Vaaliagendani ja motivaationi olla mukana Tilajakamon hallituksessa on kaupunkikulttuurin edistäminen- samaa agendaa edustavien henkilöiden kanssa. Stadilaisena olen  täällä 50 vuotta
leikkinyt ja seurannut kaupungin muuttumista ja kehitystä.
Olen toisen polven talonvaltaaja sekä katufestivaalien koordinoija: mm. Punavuori, Kallio, Hakaniemi, Merihaka.
Tilainstallaatioita ja tapahtumakoordinointia olen tehnyt ympäri Helsinkiä vapaaehtoisena tai palkattuna mm. Juhlaviikot, Valonvoimat, Vadelma ry, Kallio Kukkii, Kallio Kipinöi, Lapinlahden Tilajakamo ja Mahtava Merihaka.
Facebookistani löytyy lisää cv-listaa ja kuva-albumeita. Lähikulttuuri luo hyvinvointia ja  kuuluu meille kaikille

Kalle Korpiola (jäsen vuodesta 2014)

kalleTähti-lehden kustantamon toimitusjohtaja. Pitää kahvila Tyyniä Töölönlahdella, jossa on tarjolla mietoja alkoholijuomia ja uimista omalla vastuulla. Kahvilan lupien vääntäminen on ollut yhtä vaikeaa kuin pöpilässä. Olen hallitusehdokkaana, koska painoin vahingossa väärää nappia.  
Lehto Teemu (perustaja, hallitus 2013-2017, avo-osku)

teemu.pngOn perusta. 

Lehtonen Kimmo (perustaja, hallitus 2013-2015, 2017, Lapinlahti)

kimmo.png

Osuuskunnan perustajana olen ollut mukana koko sen olemassaolon ajan ja yrittänyt ylläpitää yhteisön aktiivisuutta, avoimuutta ja tasapuolisuutta. Nyt haluan tehdä vapaaehtoistoimintaan perustuvan osuuskunnan puolesta tehdyn työn näkyväksi ja palkitsevaksi.  
Matikainen Esko (perustaja, Lapinlahti)

esko.png

Kuulun osuuskunnan perustajajäseniin ja olen toiminut Lapinlahdessa alusta alkaen. Nyt hoidan Hakaniemen tilojen vuokrausta, joten luulisin olevani jonkin verran kärryillä molempien toimipisteiden meiningeistä
Päätyökseni ratkaisen tietokoneongelmia, joten ota yhteyttä jos sellaisia ilmenee!
Rantala Ismael (jäsen vuodesta 2014, hallitus 2017, Lapinlahti)

ismael.jpgOlen ollut päivittämässä alakulttuurien virtaa jo 40 vuotta. Toiminut kymmenissä yhteisöissä ja järjestöissä erilaisissa vastuu- ja luottamustoimissa. Olen ensimmäisen talonvaltausaallon toimijana osallistunut pariinkymmeneen valtaukseen. Tehnyt kulttuurikerjäläisten ja sekatyömiesten keskuudessa vertaistyötä perustamalla muutamia kymmeniä yhdistyksiä. Tominut tapahtumatuottajana ja -koordinaattorina muutamassa sadassa festivaali- ja konserttitapahtumassa ympäri Suomenmaata. Ollut vuosien mittaan järjestämässä muutamaa kymmentä kulttuuri- ja festivaalimatkaa esim. Pietariin, Saksaan eri kaupunkeihin, Tanskaan ja muihin skandinaavian alueen maihin. Viime vuosina toiminut Oranssi ry:ssä luottamustehtävissä ja työsuhteisena, katu ry:ssä anarkistisen katukulttuurin edistämistehtävissä, Kinobox ry:ssä, Helsingin A-Kilta ry:ssä luottamustehtävissä. Tilajakamolla olen toiminut lähes alusta lähtien kiinteistöstä/lyhytaikaisista vuokrasopimuksista vastaavana, sekä turva

Tuura Kristiina (jäsen 2018, Hakaniemi)

tikke

Olen helsinkiläinen tilataitelija ja olen erikoistunut muoviroskaan.  Teen teoksia  muun muassa merestä sukelletusta roskasta, kattokruunuja pullojen korkeista ja kaikesta siltä väliltä. Vedän muoviroskapajoja lapsille ja tulevaisuudessa myös aikuisille! 
Taustaltani olen elokuvantekijä, minulla oli aikoinaan oma tuotantoyhtiö. Sittemmin koulutin maahanmuuttajia dokumenttielokuvien teossa Ylessä ja väkeä kehitysmaissa.  Nyt olen iso-äiti ja lähempänä ruohonjuurielämää. Parhaillaan virittelen muoviroska-ateljeeta Hakikseen. 
Tavoitteenani on yhdistää kauneus, roska ja yhteiskunnallinen muutos.
 Hakaniemen Tilajakamossa minua kiinnostaa kehitellä naapureiden kanssa yhteistyötä, josta olisi meille taloudellista hyötyä.