Hallitusvaaliehdokkuus 2021

Jatkossa osuuskunnan hallitus valitaan kalenterivuodeksi ja hallitus vastaa yhdestä kokonaisesta tilikaudesta. Tällä lomakkeella osuuskuntalaiset voivat ilmoittautua ehdolle seuraavaan hallitukseen vuodelle 2021. Hallituksesta äänestetään sähköisesti ennen seuraavaa jäsenkokousta, joka pidetään joulukuussa.

Hallituksessa on 5-7 jäsentä ja jäsenkokous päättää lopullisen jäsenmäärän ja kokoonpanon. Hallitus toimii pääasiassa telegram-kanavalla ja kokoontuu muuten tarvittaessa. Hallituksen tärkeimmät tehtävät on päivittäisistä toimintaan liittyvistä asioista päättäminen, osuuskunnan taloudesta vastaaminen ja osuuskunnan toiminnan kehittäminen.

Tänä vuonna äänestyksessä käytetään siirtoäänivaalitapa (https://fi.wikipedia.org/wiki/Siirto%C3%A4%C3%A4nivaalitapa), joka takaa ettei kenenkään ääni mene äänestyksessä hukkaan ja että hallitukseen saadaan tasapuolinen edustus. Siksi toivomme, että ehdolle asettuu hyvin erilaisia ja osuuskunnalta eri asioita toivovia ehdokkaita!

Ehdolle asettuminen päättyy 3 viikkoa ennen jäsenkokousta ja äänestys kestää kaksi viikkoa.

HUOM! Kuvan koko max. 2.5 Mb! HUOM! Lomake ei ehkä toimi Safarilla. Jos saat virheilmoituksen voit lähettää kuvan myöhemmin kimmo@kulttuuritoimi.fi

Kuvaile itseäsi ja motivaatiotasi osuuskunnan jäsenille

Vaalikuvasi (max. 2.5 Mb! HUOM! Lomake ei ehkä toimi Safarilla. Jos saat virheilmoituksen voit lähettää kuvan myöhemmin)