Skip navigation

Hallitusehdokkaat 2023 (vanha)

hillo

Katariina Hillo (2021-2022)

Edistän Lapinlahti-yhteisön yhteistyötä porukoiden kesken, vien huolenne hallituskäsittelyyn ja pyrin ratkaisemaan ongelmat rauhanomaisesti. Olen tehnyt vaikuttamistyötä mm kaupungin sparrausryhmässä satamatunnelia koskevissa suunnitelmissa, haen tulevaan remonttisuunnitteluryhmään kaupungin workshoppiin, olen Taidetoimikunnan, KAMMIOn ja Merelle ry:n perustajajäsen ja lisäksi olen ollut jo kaksi vuotta hallituksessa luottamuksenne myötävaikutuksella.

armi

Armi Kunnaala (2022)

Tasapuolisuuta, avoimuutta, aktiivisuutta ja yhteisöllisyyttä ✌

teemu

Teemu Lehto (2016-2022)

Osuuskunnan perustajajäsen joka on valmis vielä osalistumaan hallitustyöskentelyyn. Erikoisalana neuvottelu uusista ja vanhoista tiloista.

kimmo

Kimmo Lehtonen (2018-2022)

Osuuskunnan perustajajäsen, pitkäaikainen hallituksen jäsen, kirjallisuusnörtti. Mukana alusta alkaen ja valmis jatkamaan työtä kaupunkiaktivismin puolesta.

Sanna_Liinamaa.jpg

Sanna Liinamaa (2020-2022)

Olen pari vuotta puuhannut hallituksessa mm. Omenapuutalon kissanluukkuja availlen ja sulkien. Hallitustyön koen tärkeäksi ja mielelläni jatkan. Hengähdystauon jälkeen edessä on etenkin Lapinlahden tulevaisuuden taistelutanner, jonne toivotan myös muut oskut tervetulleiksi. Kaikkien osaamista tarvitaan. Itse osaan leikata vaikkapa vaikutusviestintävideoita.

2019-05-13 13.27.53.jpg

Esko Matikainen (2018-2022)

Olen toiminut osuuskunnassa alusta lähtien ja hallituksessakin jo vuosia. Hoidan myös isännöintiasioita.

Jon

Jon Puolakka (uusi)

Kaikkien Lapinlahti.

Haluan edistää kaikkien yrittäjien etua Lapinlahdessa.

Tehdään yhdessä enemmän!

Poesiloe

Juho "Poesiloe" Pöysti (2022)

Kantava vaaliteemani yli puoluerajojen “Naskalit mukaan heikoille jäille!” kiirii ympäri Suomenniemen ja maan.

Kaikki mukaan! Kaikki yhdessä!

Naskalit mukaan heikoille jäille!

Naskalit mukaan heikoille jäille!

Naskalit mukaan heikoille jäille!

Naskalit mukaan!

sormo

Jan Sormo (uusi)

Olen huollon Jan. Osaan fiksata ja rokata. Korjaustyöt, tekniset toimenpiteet, roudaus ja varsinkin musiikkihommat ja miksaus ammattitasolla.

Janne

Janne Uusiniemi (uusi)

Hei, olen äänitaiteilija, muusikko ja puuhailija. Työskentelen ja teen taidetta Lapinlahdella. Koen mahtavan "pöpilän" omaksi paikakseni, ja tiedän että suurinosa meistä kokee samoin. Olen tässä neljän vuoden aikana toiminut Osuuskunnalla huoltomiehenä, ja Lapinlahden kulttuuri toimella kulttuurintuottajana. Tulin osuuskuntaan jäseneksi 2018.

Osuuskuntamme on mahdollistanut minulle paljon, ja haluan antaa nyt takaisin hyvää fiilistä ja henkeä

Tulevalla hallituskaudella aijon edistää osuuskuntamme näkyvyyttä myös Hellsingin ulkopuolella ja korostaa yhtenäisyyttä ja yhdessä tekemistä. Tykkään kun "Pöpilällä" tapahtuu kultuurin saralla, ja kaikenlaisia tapahtumia voisi olla vieläkin enemmän.

Kuten sanottu arvostan paikkaamme todella paljon, ja haluan pyrkiä omalta osaltani säilyttämään "Pöpilän" jatkossakin osuuskuntamme jäsenten käytössä. Kannatan pehmeää arkipäivän anarkismia, yhteisöllisyyttä ja yhteisiä pelisääntöjä.

Yhdessä me pystytään kaikkeen jee!!!