Skip navigation

Hallitusehdokkaat 2024

hillo-2024-2

Katariina Hillo (2021-2023)

Nyt on alkamassa mielenkiintoinen jakso Lapinlahden historiassa jossain vaiheessa korjaussuunnitelmien osalta. Olen osallistunut talon ohjausrymän toimintaan, sekä suunnittelukokouksiin.
Tahtoisin jatkaa toimintaani hallituksen jäsenenä, jossa olen ollut nyt kolme vuotta ja siitä viimeisen vuoden myös Pro Lapinlahden tiedottajana Lähteen puolella. Lisäksi olen Tilajakamon Taidetoimikunnan ja Galleria Kujan sekä taidetila Kammion perustajajäsen ja uskollinen vuokralainen jo kahdeksatta vuotta.

jay-2024

Sari Jay (uusi)

Pidän huolta Lapinlahdesta, ja olen huolissa talon tulevaisuudesta.

antti-2024

Valo-Antti Kuivalainen (uusi)

Kolme vuotta sitten sain ensimmäisen työhuoneen Lapinlahdesta ja paikasta on tullut minulle tärkeä. Koen sen tarjoaman ilmapiirin ja yhteisön hyvin antoisaksi paikaksi työskennellä ja luoda uusia asioita. Uskon että tekemällä yhteistyötä talon sisällä ja toteuttamalla yhdessä projekteja, jotka näkyvät myös talon ulkopuolelle voimme antaa mahdollisuuden pitää Lapinlahden elossa monipuolisena kulttuurin ja hyvinvoinnin lähteenä.

teemu-2024

Teemu Lehto (2016-2023)

Tilajakamon toisella vuosikymmenellä onnellisesti jaettuja edullisia tiloja entistä enemmän!

kimmo-2024

Kimmo Lehtonen (2018-2023)

Osuuskunnan perustajajäsen, pitkäaikainen hallituksen jäsen, kirjallisuusnörtti. Valmis jatkamaan työtä kulttuuri- ja kaupunkiaktivismin puolesta. En taistele pahaa vastaan vaan hyvän puolesta.

sanna-2024

Sanna Liinamaa (2020-2023)

Mielelläni jatkan, koska koen toimintamme tärkeäksi.

timo-2024

Timo Martikainen (uusi)

Aktivisti asialla.

esko-2024

Esko Matikainen (2018-2023)

Taistelkaamme tyhjien tilojen saamiseksi kansalaisten käyttöön!

sormo-2024

Jan Sormo (uusi)

Olen huollon Jan. Osaan fiksata ja rokata. Korjaustyöt, tekniset toimenpiteet, roudaus ja varsinkin musiikkihommat ja miksaus ammattitasolla.

myyri-2024

Myyri Sysivesi (uusi)

Olen tilajakamolainen vuodesta 2020. Olen järjestänyt Lapinlahdessa tapahtumia, joogaa ja olen ohjausryhmän jäsen. Aion toimia jatkossakin aktiivisesti yhteisöllisen Lapinlahden puolesta ja näen Tilajakamon tärkeänä toimijana Helsingissä. Olen valmis sitoutumaan työskennelläkseni vahvan, toimivan ja jäsentensä näköisen osuuskunnan hyväksi.

janne-2024

Janne Uusiniemi (2023)

Jo kymmenen vuotta ja ei suotta.

Kaikkea ja kaikenlaista paitsi kapitalismismia ja fasismia Osuuskunnallemme, Eiks niin?