Skip navigation

Osuuskunnan hallitusehdokkaat 2021

Katariina Hillo
Uusi

Viisi vuotta kohta Lapinlahden aktiivina jo kasassa. Taidetoimikunnan, Galleria Kujan, Kammion ja Merelle ry:n perustajajäsen. Vessapaperiroudari ja myös Bulevardin työhuoneiden välittäjävelho. Äänestä minua, et kadu!

Clarisse Jay
Hallituksessa 2019-2020

Olen toiminut Tilajakamon hallituksessa keväästä 2019 lähtien. Mielelläni jatkaisin hallituksessa vielä vuoden 2021. 

Teemu Lehto
Hallituksessa 2015-2020


Ensi vuosi tulee olemaan vaativa osuuskunnalle, koska saman vuonna Helsingin kaupunki ratkaisee Lapinlahden sairaala tulevaisuuden ja Bulevardin tilojen muuttaminen asunnoiksi saattaa käynnistyä. Yritän antaa kokemukseni ja panokseni vielä osuuskunnan käyttöön tässä muutoksessa.

Kimmo Lehtonen
Hallituksessa 2015, 2017 - 2020

Kirjallisuusnörtti ja kaupunkitilaaktivisti. Haluan kehittää osuuskunnan toimintaa tehokkaaksi vuokrausoperaattoriksi, joka hyödyntää tilapäisesti tyhjinä olevia rakennuksia ja edistää kaupunkikulttuuria tarjoamalla tiloja tarvitsijoille, koska Jonkun Pitäis.

Katariina Lillqvist
Hallituksessa 2019-2020

Lapinlahden ja Bulevardin käytävät ja työhuoneet ovat jo neljän vuoden ajan tarjonneet sekä omalle hiljaiselle käsikirjoitustyölleni että hieman vilkkaammalle Romanimuseollemme inspiroivat puitteet, jossa suvaitaan paitsi satunnaisia rekiä, myös kuunnellaan toisenlaisia tarinoita. Ensimmäisen hallituskauteni jälkeen olen vähitellen pääsemässä perille myös siitä, miten paljon työtä kollektiivimme säilyminen tässä perin kummalliseksi käyneensä maailmassa vaatii, ja tässä hengessä päätin nyt asettua myös uudestaan ehdolle.

Sanna Liinamaa
Uusi

Olen dokumentaaristen elokuvien tekijä ja elokuvaleikkaaja ja opiskelen biologiaa. Nuorempana(kin) valtasin taloja. Ymmärrän jonkin verran myös vanhojen talojen kunnossapidosta. Jo kauan sitten osallistuin ihmismuuriin Lapinlahden ympärille ja nyt olen valmis kantamaan korteni kekoon Lapinlahden tulevaisuuden puolesta ja etsimään myös uusia tiloja luovalle työlle.

Esko Matikainen
Hallituksessa 2018-2020

Kuulun osuuskunnan perustajajäseniin, olen nykyisen hallituksen jäsen ja toimin myös Tilajakamon isännöitsijänä. Olen käytettävissä jatkamaan hallituksessa, jos niin halutaan.

Ismael Rantala
Hallituksessa 2017-2020

Osuuskunnan hallituksessa olen toiminut useamman vuoden, yhdistysten ja yritysten hallituksista minulla on vuosikymmenten kokemus. Olen ollut Tilajakamon kiinteistö- ja turvallisuusvastaa- vana alusta asti. Olen mieluusti valmis jatkamaan Tilajakamon ja sen tulevaisuuden eteen työskentelyä. U can also call me, if you have questions. 0445740409

Arja Reiman
Uusi

Tilajakamo osuuskunta on arvokas aparaatti -eräänlainen oman aikamme sampo! Olen motivoitunut työskentelemään hallituksessa ja luomaan toimintaedellytyksiä yritystoiminnalle ja luovan alan toimijoille. Minulla on tahtoa ja kompetenssia osallistua sekä yhteisön että kiinteistöjen hyvinvointia koskevaan keskusteluun. Hallitsen arkkitehtuurin aakkoset, talotekniikan perusteet ja tiedostan tilojen yhteiskäytön ilot ja ongelmat.

Olen kattavalla kuvataidealan koulutuksella ja pitkällä opetus- ja esimieskokemuksella varustettu taiteen maisteri. Olen asunut ja tehnyt töitä eri puolella Suomea, myös Lapissa. Suunnittelu- ja johtamistaitojani olen koulinut kuvataidekoulun johtajana ja kehittämis- ja taidehankkeissa. Työuraani kuuluu myös kansainvälisiä nyansseja ja työskentelyjaksoja ulkomailla. Etsiydyn mielelläni tiimityöhön, kehittämishankkeisiin ja poikkitaiteelliseen seuraan. Arvostan tunnetaitoja ja hehkutan mielelläni yhteisöllistä lämpöä. Kuvataide on aina ollut intohimoni, mutta tunnen erityistä vetoa myös musiikin, tanssin, sanoilla taiteilun ja filosofian pariin. Olen poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton, rohkea ja utelias vapaa-ajattelija, jolla on työhanskat aina käsilaukussa.

Jaana Viitamäki
Uusi

Olen toiminut tähän saakka hiljaisena rivijäsenenä. Nyt kuitenkin olen päättämässä luottamustoimia muualla (KEA ry/OAJ) ja tunnen, että aika on panostaa uuteen.Aiemmin olen toiminut mm Vegaaninen lippakiska -osuuskunnan hallituksessa.Työskentelen Helsingin kaupungilla koulutuksen saralla ja vapaa-ajallani toteutan itseäni NorthernMOO.com- konseptin alla- tehden mm taidetta ja tapahtumia.  Olen myös jäsenenä Valotaiteen seurassa. Uskon, että johtuen monipuolisesta taustastani ja kokemuksestani sekä verkostoistani olisin osuukunnalle hyödyllinen hallituksessa toimija.