Skip navigation

Hallitusvaaliehdokkuus 2024

Osuuskunnan hallitus valitaan kalenterivuodeksi ja hallitus vastaa yhdestä kokonaisesta tilikaudesta. Tällä lomakkeella osuuskuntalaiset voivat ilmoittautua ehdolle seuraavaan hallitukseen vuodelle 2024. Hallituksesta äänestetään sähköisesti ennen seuraavaa jäsenkokousta, joka pidetään 1.12.2023.

Hallituksessa on 5-7 jäsentä ja jäsenkokous päättää lopullisen jäsenmäärän ja kokoonpanon. Hallitus toimii pääasiassa Telegram-kanavalla ja kokoontuu myös tarvittaessa. Hallituksen tärkeimmät tehtävät on päivittäisistä toimintaan liittyvistä asioista päättäminen, osuuskunnan taloudesta vastaaminen ja osuuskunnan toiminnan kehittäminen.

Jos ehdolle ilmoittautuu enemmän kuin säännöt edellyttää, hallitus valitaan sähköisellä äänestyksellä. Äänestyksessä käytetään siirtoäänivaalitapa (https://fi.wikipedia.org/wiki/Siirto%C3%A4%C3%A4nivaalitapa), joka takaa ettei kenenkään ääni mene äänestyksessä hukkaan ja että hallitukseen saadaan tasapuolinen edustus. Siksi toivomme, että ehdolle asettuu hyvin erilaisia ja osuuskunnalta eri asioita toivovia ehdokkaita!

Ehdolle asettuminen päättyy 15.11. 2023 ja äänestys kestää jäsenkokoukseeen asti.

HUOM! Kuvan koko max. 2.5 Mb! HUOM! Lomake ei ehkä toimi Safarilla. Jos saat virheilmoituksen voit lähettää kuvan myöhemmin kimmo@kulttuuritoimi.fi

Kuvaile itseäsi ja motivaatiotasi osuuskunnan jäsenille
Vaalikuvasi (max. 2.5 Mb! HUOM! Lomake ei ehkä toimi Safarilla. Jos saat virheilmoituksen voit lähettää kuvan myöhemmin)